Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

A következőket tartalmazza a termék:

A következőket tartalmazza a termék:

  • üveg víztartály
  • fém test
  • testre illeszkedő fém hamutálca
  • 1 db szilikon cső
  • fém szívóvég
  • dohánytartó
  • széncsipesz
  • szükséges gumitömítés
  • egy részletes leírásokat, és tippeket tartalmazó füzet, a pipa használatával, tisztításával, megtömésével kapcsolatban
  • 2 hetes teljes körű pénz visszafizetési GARANCIA 

Aladin vizipipa ¤ Mini Brodator Reptile ¤ Átlátszó ¤ 32cm

Ár:
38.990 Ft
35.190 Ft
Kedvezmény: 3.800 Ft
Ekkorra Nálad lehet: 2024. június 28.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

A mindenki által jól ismert Aladin vizipipa márka prémium színvonalú Mini Brodator szériájának Reptile modellje. A pipa gyártásához a legkiválóbb minőségű V2A típusú rozsdamentes acélt használták, mely magas korrózió- és kopásállóságot biztosít, hogy az Mini Brodator sorozat minden modellje hosszútávon is megőrizze szépségét. Minden csatlakozó rész 18/8-as szabvány szerint készült; így a használat során elkerülhetjük a felesleges tömítéseket. A vízipipa különleges fényezésű üvege kézzel készült, prémium kristályüvegből. Az acél testet és az üveget egy 360°-os fordulattal le tudjuk zárni, ezzel egy tökéletesen zárt rendszert létrehozva. Ahogyan a magas minőségű pipáknál elvárt, a szilikon cső, alumínium szívóvéggel és rugóval itt is alap felszerelés. Vizipipánk tetején tradicionális agyag kerámia foglal helyet, széntartó konzollal megkoronázva. A belógó cső alján szabályozható diffúzor található, használatával tompítani tudjuk a levegő áramlásának bugyborékoló hangját. A Mini Brodator modellen négy kivezetés található, plusz csövekkel és adapterrel könnyen többszemélyessé varázsolhatjuk.

Az adaptert és a csöveket külön kiegészítőként tudod megvásárolni!

Vásárlóink értékelése: 5 / 5 csillag! (1)
Színquestion_mark
átlátszó
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A mindenki által jól ismert Aladin vizipipa márka prémium színvonalú Mini Brodator szériájának Reptile modellje. A pipa gyártásához a legkiválóbb minőségű V2A típusú rozsdamentes acélt használták, mely magas korrózió- és kopásállóságot biztosít, hogy az Mini Brodator sorozat minden modellje hosszútávon is megőrizze szépségét. Minden csatlakozó rész 18/8-as szabvány szerint készült; így a használat során elkerülhetjük a felesleges tömítéseket. A vízipipa különleges fényezésű üvege kézzel készült, prémium kristályüvegből. Az acél testet és az üveget egy 360°-os fordulattal le tudjuk zárni, ezzel egy tökéletesen zárt rendszert létrehozva. Ahogyan a magas minőségű pipáknál elvárt, a szilikon cső, alumínium szívóvéggel és rugóval itt is alap felszerelés. Vizipipánk tetején tradicionális agyag kerámia foglal helyet. A belógó cső alján szabályozható diffúzor található, használatával tompítani tudjuk a levegő áramlásának bugyborékoló hangját. A Mini Brodator modellen négy kivezetés található, plusz csövekkel és adapterrel könnyen többszemélyessé varázsolhatjuk.

Az adaptert és a csöveket külön kiegészítőként tudod megvásárolni!

Szívócsövek számaquestion_mark 1db gyárilag
Állapotquestion_mark Új
üveg víztartály
vizipipa test
testre illeszkedő fém hamutálca
szilikon cső
dohány tartó
egy részletes leírásokat, és tippeket tartalmazó füzet, a pipa használatával, tisztításával, megtömésével kapcsolatban
2 hetes teljeskörű pénz visszafizetési GARANCIA

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 11.
Egy igen kisméretű, közepes súlyú, rozsdamentes vízipipa. Könnyen és biztonságosan hordozható a gyári dobozában is. Az alap kiegészítői is jók, főleg a matt szilikon szívócső. A pipa könnyen szívható, külön bónusz, hogy alapba 18/8-as cső adapterek járnak hozzá. A test masszív, a tálca könnyen leemelhető a kerámia adapterrel együtt, így szénhordozó sem szükséges mellé. A tálca igaz lehetne nagyobb, ám masszív darab. Nagy, tömör füst érhető el vele, a mérete senkit ne tántorítson el. Igazi minőségi darab, én nagyon elégedett vagyok vele.