Termékek Menü

Üveg bongok

A különböző bongokat, NE keverjük össze a vízipipákkal, működési elvük ugyan hasonló, de felhasználási jellegük eltér, mellyel MI NEM ÉRTÜNK EGYET!
Rendezés:

Az üveg bong világa az a sokszínű, megannyi formát magába foglaló dimenzió, amit érdemes közelebbről is megismerned. A bong valójában a vízipipa őse, melyet a Távol-Keleten előszeretettel alkalmaztak. Az ősi törzsi kultúrák részévé avanzsált, s talán ez a hagyomány az, ami számtalanszor komoly félreértésekre ad okot. Hogy miért? Nos, arról talán te is hallottál, hogy egykor a törzsek vezetői, gyógyítói, sámánjai módosult tudatállapotban pillantottak bele a jövőbe, vagy éppen tettek akkori mércével lényeges kinyilatkoztatásokat. Vagyis nem nehéz kitalálni, hogy olyan anyagokkal tömték meg a pipát, ami manapság fűnek, drognak számít, azaz illegális. A hallucinációkat kiváltó szokás elterjedtté vált, s ahogy múltak az évszázadok úgy ismerték meg egyre többen a pipázást, mint tudatmódosító eljárást. Természetesen nem a bongban volt a hiba, hanem a beletömött anyagokban, így aztán kár lenne a pipázást globálisan megbélyegezni, pusztán azért, mert a tradíciók messzire vezetnek. Ez kicsit olyan, mint a füves és a sima cigaretta esete: csak azért, mert akadnak, akik előbbit preferálják, még nem mindenkire igaz ez a következtetés.

Száz szónak is egy a vége, manapság már nem lehet kérdés, hogy a pipázás egy kiváló szórakozás, melyet társaságban végezve dupla élménnyel gazdagodhatunk. Az üvegből készülő bong hatalmas változáson, fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedek során. Különböző hosszokon végig vezető, vagy extra örvényeket keltő variánsok is léteznek, melyek célja egyaránt a füst optimális körülmények közötti hűtése. A technológia tehát csúcsra tört, és ma már teljes biztonsággal ajánlható és használható. Ám ennyiben nem merülnek ki az előnyök. Az üveg bong megjelenése az ízlésedre szabható! Az egyik legjelentősebb pozitívum, hogy a bong külsejét te választhatod meg. Ha eddig azt gondoltad, hogy nagyjából egy-két modell létezik, akkor ideje felfedezned ezt a szó szerint is sokszínű világot. A termékpalettánk tagjaira megbízhatóság jellemző, azon kívül, hogy exkluzív megjelenésüknek hála konkrétan díszeivé válhatnak az otthonoknak. Vagyis, amikor éppen nem szippantasz bele a bong kínálta füstélménybe, akkor kiváló éke lehet szobádnak.

Termékek szűrése
Árquestion_mark
Bong magasságaquestion_mark
Átmérőquestion_mark
Szinquestion_mark
Márkaquestion_mark
Állapotquestion_mark
Származási helyquestion_mark
Bal hasáb