Termékek Menü

ÁSZF

Megrendelési feltételek

Megrendelést, csak az internetes oldalunkon található online megrendelőn keresztül lehet leadni. A a termékek kosárba rakásához regisztráció nem szükséges,  a pénztárnál szükséges csak, amennyiben még nem regisztrált vásárlónk. Csak a legszükségesebb adatokat kérjük el, amik feltétlen szükségesek a rendelés lebonyolításához.

Az Internetes felületen való vásárlás feltétele, az adatok pontos megadása és a megrendelési feltételek elfogadása.

A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön, amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, illetve a megadott telefonszámon többszöri felkeresés után sem elérhető, a megrendelést törölje.

Rendelést csak saját e-mail címmel, telefonszámmal rendelkező személyek adhatnak le, ezen adatok megadása kötelező.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza. Az üzemeltető az árváltoztatás jogát fenntartja! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal. 

Garantáljuk ,hogy a terméket azon az áron fogja megkapni, amennyi a megrendeléskor a termék mellett szerepelt.
Az árak, illetve termékek folyamatosan változhatnak, bővülhetnek.

Mivel egyes termékeink bizonyos elemei kézimunkával készülnek, ezért esetlegesen előfordulhat minimális eltérés (formában, díszítésben) a képen látható termékhez képest, de a termék használhatóságán, vagy értékén ezek nem változtatnak, az ebből adódó reklamációkat nem tudjuk elfogadni.

 

Annak érdekében, hogy a megrendelt termékre/termékekre ne rakódjon irreálisan
magas szállítási költség, a
minimális rendelési tétel 3.499 Ft (ami még nem tartalmazza a szállítási költséget) . Ettől kisebb
értékű megrendelést nem áll módunkban
elfogadni, futárszolgálatos átvétel esetén. A megrendelésnek felső határa
nincs.

Áruátvétel, Szállítás, Fizetés

Az áru két féle módon kerülhet a megrendelőhöz. Az egyik a személyes átvétel budapesti üzletünkben, melynek lehetséges időpontja: Hétfőtől- Péntekig 10-20 óra között, valamint Szombaton 10-15 óra között. Másik lehetőség a futárszolgálattal történő kézbesítés. (A kifizetés minden esetbe készpénzben történik az árú átvételekor.) A termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállíttatni. Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag csak telefonon módosíthatja. Megrendelését az Ön által megadott E-mailcímre általunk küldött levélben erősítjük meg.

A szállítás vidékre futárszolgálattal történik. A megrendelt termék értéke a csomag átvételekor fizetendő ki készpénzben a kiszállító futárnak a szállítási díjjal együtt. A megrendelt termékek mellett megküldjük az ön által megrendelt termékek listáját, és a nyugtát.

A megrendelt terméket munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén, a kiszállító értesítőt hagy a telefonszámával, amin később egyeztetni lehet vele a következő szállítás időpontjáról. A házhozszállítás, illetve az utánvét díja a vevőt terheli (max 998Ft), csomagolási költséget nem számolunk fel. A vállalt szállítási határidőt a termékek mellett találja, illetve a megrendelés utáni telefonos egyeztetéskor közöljük.
Kérjük, hogy a csomag átvételekor tételesen ellenőrizzék a kiszállított termékeket, ha bármilyen problémát - sérülés, hiány stb. - tapasztalnak, akkor azonnal jelezzék ügyfélszolgálatunknak.

 

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. 

"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Ezt mi kibővítettük, és 8 nap helyett 14 napon belül visszavesszük a termékeket, amennyiben a rendelésben vizipipa is szerepelt.

Ezek közül külön is kiemeli a Vállalkozás, hogy nem illeti meg az ilyen elállási jog a Fogyasztót olyan termék tekintetében,

melynek ára a vállalkozás által nem befolyásolható,

romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.

 Abban az esetben, ha a terméket a Fogyasztó használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, ezáltal az eredeti állapot nem állítható helyre, akkor a Vállalkozás érvényesítheti az ebből eredő kárának megtérítését. A Fogyasztó felel a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért.

 A Vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését is.

A Vállalkozás legkésőbb, az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül téríti vissza a Vásárló által megfizetett teljes összeget (beleértve ebbe a 4.1. pont alatti költséget is), a Vásárló által igénybevett fizetési móddal megegyező módon. A Vállalkozás a visszatérítendő összeget mindaddig visszatarthatja, ameddig a Fogyasztó a terméket nem szolgáltatta vissza, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

A Vállalkozás bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani.


Téves megrendelés

Amennyiben rendelését tévedésből adta le,
azt a leadást követően e-mailben a rendeles@vizipipawebaruhaz.hu
címen vagy a 0670/348 2385 telefonszámon személyesen
mondhatja le, a csomag feladása előtt minden
következmény nélkül. Amennyiben a
rendelést az Ön által kért módon nem
tudjuk az Ön által elvárt idő alatt
teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott
termék megérkezésére), a rendelést
szintén következmények nélkül
lemondhatja. Ilyen esetbe mindenképp telefonon tájékoztatjuk.

Csomag újrakézbesítés

Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot,
és azt Ön 7 munkanapon belül nem veszi át, a
csomagot sajnos automatikusan visszaküldik a
a feladó címére,
és mi "bukunk" rajta egy szállítási
költséget. Előfordulhat, hogy nem kap
értesítőt, vagy nem találja meg a
szállító a címet, zárva az
ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen,
elutazott külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt
Ön kezdeményezi, a csomagot a
szállítási költség
újbóli felszámításával
elküldjük Önnek. Amennyiben egy címről két
vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot,
fenntartjuk a jogot, hogy erre a névre
és címre a továbbiakban NE küldjünk
újra csomagot.


Szavatosság, garancia

 


Cseregarancia 
Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az üveg fagyasztása, vagy jégkocka behelyezése nem minősül rendeltetés szerű használatnak, az ebből adódó károsodás nem minősül garanciális esetnek.

Adatvédelem 
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Ha regisztrációját törölni szeretné, ezt e-mailben jelezze felénk, és mi azonnal töröljük rendszerünkből.

 

Az eladó adatai:

El Nefes Company Kft.      

Ügyfélszolgálati iroda/Telephely: 1039 Budapest, Gyula utca 21.
Adószám: 24088688-2-41
Közösségi adószám: HU24088688

Bankszámlaszám:HU54 1040 1110 5052 6974 8652 1006
Ügyfélszolgálati telefonszám: 06/70 348 2385
E-mail cím: info@vizipipawebaruhaz.hu
Internetcím: www.vizipipawebaruhaz.hu

Az ügyfélszolgálati telefonszám hívhatási ideje:

Hétfőtől Péntekig: 9-19óra között.

Szombaton: 11-14 óra között.

Ha épp hívását nem tudjuk fogadni, (amennyiben hívószám kijelzéssel hív) amint lehetséges visszahívjuk.
Rendszerünk a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időn kívül is, de telefonon csak ebben az időben vagyunk elérhetőek. E-mailen feltett kérdésekre is csak ezen időintervallumba áll módunkban válaszolni.

Bal hasáb