Termékek Menü

Rólunk

Immáron tizenkettedik éve foglalkozunk vizipipákkal. Célunk, hogy megismertessük Veled az Arab kultúra csodás eszközét, a Shishát. Szeretnénk, hogy a Te mindennapjaidba is nyugalmat és relaxációt csempésszen ez a különleges eszköz. Hisszük, hogy számodra is a teljes kikapcsolódást és az ellazulást fogja jelenteni, továbbá ,hogy a baráti összejövetelek elengedhetetlen kellékének fogod tartani.  
A számodra legkényelmesebb módon juttatjuk el hozzád a kiválasztott minőségi termékeket és igyekszünk kellő segítséget adni, hogy minden tömés fantasztikusan sikerüljön. Kínálatunkban rengeteg ízesítés, kiegészítő és pótalkatrész közül válogathatsz, így kiszolgáljuk - minden - használat során felmerülő igényed. 

Miért válassz minket? 


- Nálunk találod a legnagyobb kínálatot, mind vizipipák, ízesítések, szenek és különböző vizipipás kiegészítők terén!

- Kényelmes, akár másnapra történő házhoz szállítást kérhetsz, így ki sem kell mozdulnod otthonról, ezzel időt és pénzt takarítva meg!

- Mi visszavásárlási garanciát adunk minden termékünkre, valamint a házhoz szállításra, így minden gondot leveszünk a válladról!

Törzsvásárlói programunk keretében, már a 2. vásárlástól kezdve 10% kedvezményben részesülsz minden további vásárlásodnál!

20 000Ft felett átvállaljuk a kiszállítás teljes költségét, így 100%-osan kihasználhatod a webáruházas rendelés minden kényelmi előnyét, plusz költségek nélkül!

Személyesen is megtekintheted, a közel 500 különböző vízipipánkat, illetve megvásárolhatod összes termékünket Budapesti üzletünkben.

Az általunk vállalt garanciákról bővebben itt olvashatsz!

 

Munkatársaink

 

   Fábián Zsolt Ádám

 Mint a President vízipipa tulajdonosa és létrehozója, először is had köszönjem meg, hogy megtisztelsz azzal, hogy weboldalunkat böngészed. Én még anno 2005 nyarán találkoztam először egy egyiptomi nyaralásom során a vízipipával. Ott akkor el is határoztam, hogy ezt a csodás testet és szellemet is megnyugtató eszközt itthon is ismerté kell tennem. Közel egy évtizedre visszanyúló küldetésem során a legnagyobb kínálattal rendelkező hazai szakboltot és webáruházat sikerült létrehoznom. Az évek folyamán természetesen teljesen beépült a hétköznapjaimba a vízipipázás szertartásos művészete. Nem ritka, hogy naponta 2-3 pipát is elpöfékelek, ha időm engedi. Valószínűleg nincs olyan amivel ne találkoztam volna a vízipipázással kapcsolatban, így ha bármilyen különleges kérdésed/kérésed lenne, ne habozz, szívesen segítek! 

Bő füstöt kívánok, az egész csapatom nevében!

 

   Máté

294637_251838931502895_5774105_n.jpg Sziasztok én már, lassan 9 éve dolgozok a President Vízipipánál, és ez idő alatt igazi vízipipa guru lett belőlem, így ha bármilyen kérdésed van, hozzám fordulhatsz, bármiben nagyon szívesen segítek! Feladataim közé tartoznak a rendelések összeállításai, csomagolási, raktározási feladatok, valamint a boltban is találkozhatsz velem. Szabadidőmben motorokkal szeretek leginkább foglalkozni, van is egy nagy gyorsasági motorom! Mivel elvégeztem egy motor-szerelő sulit, így szerelni épp úgy szeretem őket, mint száguldani velük! :)

 

   Bálint

 Én még csak nem rég óta vagyok a Presidentnél, bár előtte is sokat vízipipáztam, de rá kellett jönnöm, hogy ahogy én csináltam, az csak a jéghegy csúcsa volt. Minden nap találkozom még bent új termékekkel, amiket mind ki akarok majd próbálni! Igyekszem én is mielőbb profi vizipipa guruvá fejleszteni magam, addig meg nem szégyellek kérdezni a munkatársaimtól. :) Szabadidőmben kirándulni, koncertekre járni szeretek. Velem a boltban és az ügyfélszolgálaton is találkozhatsz, remélem, mielőbb vízipipa szakértőd lehetek! 

 

   Olivér

 Pár éve lettem szerves része a President életének, amikor is átvettem a nem kis létszámmal büszkélkedő facebook közösségi oldalunk adminisztrátori szerepét. Nekem köszönhetők a hétről hétre kikerülő vízipipázással kapcsolatos érdekes vagy olykor inkább vicces posztok, melyeket a világ minden részéről szedek össze Nektek. A nyereményjátékok lebonyolítása és a különböző közösségépítő események megszervezései is az én feladataim közé tartoznak. Szabadidőmben falat mászok és rengeteget vizipipázok. :) 

 

 

Csatlakozz hozzánk Te is a Facebook -on!  

 

Ha szeretnél nálunk dolgozni, küld el fényképes önéletrajzodat az info[kukac]vizipipawebaruhaz.hu címre és ha épp aktuális nálunk a munkaerő felvétel, akkor fel fogunk keresni!

 

A president vizipipa ajánlásával
Bal hasáb