Termékek Menü

Dohányok

Vizipipa dohányt keresel?

A hagyományos nikotint is tartalmazó vizipipa dohányokat sajnos a hatályos magyarországi jogszabályok miatt üzletünkben nem, azokat csak üzletünknél tudod megtekinteni, illetve megvásárolni. Ha teheted, mindenképp érdemes ellátogatnod hozzánk, mert mellettünk széles választékot találsz. Az összes Magyarországon fellelhető márka, íz és kiszerelés kapható! Az 50g-os vízipipa dohányok ára 3000Ft körül alakul. A jogszbályok értelmében a dohányokat üzletünknél tudod megvásárolni, azok házhoz szállítással nem értékesíthetőek.

shisha.jpg

Üzletünk címe: 1132 Budapest, Kresz Géza utca 26.

Nyitva tartás: H-P.: 10-20  Sz.: 10-15

 

Már van jobb és olcsóbb alternatíva, mint a dohány!

Ha nem ragaszkodsz a nikotin tartalmú, drága vizipipa dohányhoz, akkor számos kedvezőbb árú, nikotin mentes, intenzívebb ízvilágú alternatíva közül válogathatsz! Ezeket kényelmesen otthonról is megrendelheted és futárral akár másnapra házhoz is tudjuk szállítani.

Ezen dohány pótlók közel 5 éves múltra tekintenek vissza és rengeteget fejlődtek a kezdeti időszakuk óta, mára már valóban helyettesíteni tudják a dohányokat, sőt meghaladják azok élvezeti értékét! Ha régebben próbáltad már és akkor nem nyerte el a tetszésed, érdemes ezekkel az újakkal egy próbát tenni, garantáltan nem fogsz csalódni! Ezek közül leginkább a Shisharoma ásványi követ ajánljuk, mely ugyanúgy viselkedik mint a dohány, mégis több szempontból jobb annál.

Előnyei a dohánnyal szemben:

  • Nikotin és kátrány mentes
  • Intenzívebb íz, a minőségi aromáknak köszönhetően
  • Nagyobb "füst"felhők
  • Újra ízesíthető a Shishasyrupok segítségével
  • Negyed annyiba kerül mint a dohány, újraízesítéssel
  • Garantáltan nem fájdul meg a feje tőle annak sem, aki nem dohányzik
  • Nem jön létre valódi égés, csak vízgőz keletkezik

 

Ha mindenképp ragaszkodsz a hagyományos vízipipa dohányokhoz...

Ebben az esetben számodra különösen ajánlom az UniCream univerzális vízipipa krémet. Ebből egy minimális mennyiséget, kb. 5g-ot kell a vizipipa dohányhoz keverni és ezzel brutális mennyiségű füstöt, nyálcsorgatóan intenzív és valósághű ízeket és akár 2-2,5órán!!! keresztül tartó pipázást fogsz kapni!

Az UniCream pasztákat nem csak vizipipa dohányhoz keverve tudod használni, hanem önmagába is, vagy bármilyen száraz dohányhoz (cigaretta,pipa,tubák) hozzákeverve Te magad állíthatod elő saját vízipipa dohányodat. 

 

Bal hasáb