Termékek Menü

Shisharoma

A Shisharoma egy dohány és nikotin mentes vizipipázási formát tesz lehetővé. Intenzívebben érződnek a Shisharoma használatánál a gyümölcsös ízek, nem kapar, jobban füstöl, amely nem is füst igazából, hanem vízgőz. Teljes mértékben helyettesíti a vízipipa dohányt, újra ízesíthető, így ár érték arányban is jobb! Nem mellesleg kapható! :)

Egy 50g-os kiszerelésből, 4-5 tömés jön ki, a tömés végén pedig a kifehéredett kis köveket, újra ízesítheted a Shishasyrup-ok segítségével!

A legjobb íz elérése érdekébe, illetve, hogy a kis kövek ne dugaszolják el a dohánytartód alsó lyukait, a Phunnel kerámiákat ajánljuk hozzá! Ezzel a kerámiával a glicerines aroma nem folyik bele a pipa belsejébe, nem kell a pipád annyiszor tisztítani, hosszabb távon és intenzívebben jönnek elő a finom gyümölcsös ízek. Dohány használata esetén is sokkal jobbak ezek a kerámiák a hagyományos alul lyukas társaikhoz képest. 

Rendezés:

A Sisharoma olyan ásványi köveket kínál a számodra, melyek garantáltan felejthetetlen ízélményeket szereznek neked. Több szempontból is érdemes megismerned az ásványok világát, ugyanis az alkalmazásuk végtelenül egyszerű, ráadásul takarékosnak is nevezhető. A kiváló ár/érték arány az egyik legbeszédesebb információ, ami arról árulkodik, hogy kis befektetéssel, jelentős előnyökre tehetsz szert. A megfelelő tömés elengedhetetlen ahhoz, hogy a kövek tökéletesen működjenek, vagyis izzanak és ízanyagokat adjanak át. A kerámia pereme egyfajta határnak is tekinthető, amit nem ildomos átlépni. Az alufólia precíz kilyukasztása is fontos lépés, kivételt a fólia belső 2-3 centiméter átmérőjű köre alkot. Végül a szén izzására vonatkozó jellemzők sem söpörhetőek a szőnyeg alá. Sokan elsietik az izzítás folyamatát, mert elviselhetetlenül égnek a pipázás szenvedélyes tüzében. Ám a sietség semmilyen helyzetben sem kifizetődő, ugyanis egyrészt a gyúlékony adalékok eltávozásához is - különösen öngyulladó szén esetében - idő kell, másrészt az ideális izzás eléréséhez elengedhetetlen a türelem.

Ha te is szíved szerint gyorsabban pörgetnéd az eseményeket, akkor még mielőtt megtömöd a kerámiát, nem rossz ötlet az izzítóba helyezned a széndarabot, így ugyanis mire végzel a töltéssel már rendelkezésedre is állhat a fehér hamuval bevont szén. Az, hogy pontosan milyen ízesítés mellett teszed le a voksodat egyéni kérdés, hiszen ízlésedtől nagymértékben függ. Egy biztos, a dohányok égetése során nem egyszer okoz fejfájást az odakozmálás, ezzel a jelenséggel a kövek alkalmazásánál egy pillanatig sem kell számolnod. Ha még nem kóstoltad a különbséget, akkor elérkezett az idő a közelebbi megismerésre. A Sisharoma az ízek egyeduralkodója! Ha olyan típust keresel, mely minden tekintetben minőséget képvisel, tehát az ízfok mértékében és annak idejében is kimagaslóan teljesít, akkor jó helyen jársz. Bár léteznek technikák például a kerámia aljába helyezett alufólia, amik a spórolást hivatottak elősegíteni, valójában ezzel a döntéssel eleve takarékosan járhatsz el, mivel a kövek sokáig elegendőek és élményfaktorban is kiemelkedően szerepelnek.

Termékek szűrése
Árquestion_mark
Ízquestion_mark
Kiszerelésquestion_mark
Bal hasáb