Termékek Menü

Törzsvásárlói kedvezmény

Hogyan leszel törzsvásárló?

   Mindenki, aki webáruházunkban, vagy üzletünkben bármilyen vizipipát vásárol, vagy egy alkalommal legalább 10.000Ft értékben költ, automatikusan kap egy törzsvásárlói kártyát. Bong vásárlása esetén nem jár a kártya, csak ,ha a vásárlás végösszege eléri a 10.000Ft-ot.

   Másik mód, hogy már előre megvásárolod a törzsvásárlói kártyát, melynek ára 4990Ft, így már rögtön az első vásárlásodból is él a kedvezmény. Gyors fejszámolással tehát, ha kicsivel több mint 50.000Ft értékben készülsz vásárolni, akkor már rögtön megtérül számodra a kártya ára. A kártya megvásárlása ajándék gyanánt is jó választás lehet, szeretteidnek!

Mire jogosít a törzsvásárlói kártya?

  A kártya a következő naptól kezdve él és minden következő alkalommal 10% kedvezményt jelent számodra termékeink árából, mind webáruházunkban, mind pedig üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény az akciós termékekre nem érvényes. 

Hogyan használhatod a kártyát?

  Webáruházas rendelés esetén ,ha teljesítetted a törzsvásárlói kártyához szükséges feltételeket, akkor felhasználói fiókod átállítjuk a törzsvásárlói státuszba, így bejelentkezés után, már egyből a kedvezményes árakat fogod látni a termékek mellett.

  Amennyiben üzletünkben vásárolsz, akkor a kapott kártya felmutatásával tudod igazolni a kedvezményre való jogosultságod. Ez esetben kérjük, hogy a kártyát mindenképp hozd magaddal, mert máskülönben nem áll módunkban levonni a kedvezményt a vásárlásodból.

 

President törzsvásárlói kártya rendelése

Kosárba

 

A president vizipipa ajánlásával
Bal hasáb