Termékek Menü
0

Törzsvásárlói kedvezmény

Hogyan leszel törzsvásárló?

   Mindenki, aki webáruházunkban, vagy üzletünkben bármilyen vizipipát vásárol, vagy egy alkalommal legalább 10.000Ft értékben költ, automatikusan kap egy törzsvásárlói kártyát. Bong vásárlása esetén nem jár a kártya, csak ,ha a vásárlás végösszege eléri a 10.000Ft-ot.

   Másik mód, hogy már előre megvásárolod a törzsvásárlói kártyát, melynek ára 4990Ft, így már rögtön az első vásárlásodból is él a kedvezmény. Gyors fejszámolással tehát, ha kicsivel több mint 50.000Ft értékben készülsz vásárolni, akkor már rögtön megtérül számodra a kártya ára. A kártya megvásárlása ajándék gyanánt is jó választás lehet, szeretteidnek!

Mire jogosít a törzsvásárlói kártya?

  A kártya a következő naptól kezdve él és minden következő alkalommal 10% kedvezményt jelent számodra termékeink árából, mind webáruházunkban, mind pedig üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény az akciós termékekre nem érvényes. 

Hogyan használhatod a kártyát?

  Webáruházas rendelés esetén ,ha teljesítetted a törzsvásárlói kártyához szükséges feltételeket, akkor felhasználói fiókod átállítjuk a törzsvásárlói státuszba, így bejelentkezés után, már egyből a kedvezményes árakat fogod látni a termékek mellett.

  Amennyiben üzletünkben vásárolsz, akkor a kapott kártya felmutatásával tudod igazolni a kedvezményre való jogosultságod. Ez esetben kérjük, hogy a kártyát mindenképp hozd magaddal, mert máskülönben nem áll módunkban levonni a kedvezményt a vásárlásodból.

 

President törzsvásárlói kártya rendelése

Kosárba

 

A president vizipipa ajánlásával
Bal hasáb