Termékek Menü

Garancia

Olyannyira bízunk termékeink minőségében és szolgáltatásunk színvonalában, hogy teljes körű garanciát vállalunk; termékeinkre, a házhozszállítási határidőre valamint a termékek sértetlen megérkezésére.


garancia.jpg

Termék garancia

- Nem vagy elégedett a tőlünk vásárolt vízipipával?

- Nem azt az élményt nyújtja amire számítottál?

- A környezeted nem nézi jó szemmel új hobbidat?

 • Semmi probléma, nem kell a pipádat kidobnod, rejtegetned, nem kell elajándékoznod, vagy hirdetésekkel bajlódnod, ugyanis mi az átvételtől számított, a jogszabályban előírt 8 nap helyett 14 napon belül visszavesszük azt és szó nélkül megtérítjük a termékek árát*, - amennyiben a rendelésedben vizipipa is szerepelt.
 • Nincs más dolgod, mint a pipát, tartozékokat, alaposan visszacsomagolni a dobozába, jól lezárni és alul a "Visszaszállítást kérek!" gombra kattintanod. Pár napon belül megy a dobozért egy futár és csomagbiztosítással visszahozza azt nekünk, így Neked ki sem kell lépned otthonodból! 
 • Amint a csomagodat sértetlenül és hiánytalanul megkaptuk, vissza fogjuk utalni a jogszabályban előírt 30 nap helyett maximum 5 munkanapon belül, a termékek teljes vételárát! Ehhez meg kell adj egy bankszámlaszámot ahová utalhatunk, sajnos más módon nem tudjuk a pénzt visszafizetni. Amennyiben élsz a lehetőséggel, hogy a visszaszállítást mi intézzük, akkor ennek költsége levonásra kerül a termékekért általad fizetett összegből, mely 1490Ft. Más módon is visszajutathatod a termékeket, de csak ha azt munkaidőben 10-20 óra között kézbesítik számunka üzletünkbe, (President Vizipipa 1132 Budapest, Kresz Géza utca 34.), utánvétes csomagot, illetve postai értesítő alapján postán nem áll módunkban csomagot átvenni.
 • Kérlek, a félreértések elkerülése végett a törékeny alkatrészeket is precízen csomagold vissza, ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén. 
 • A csomagban talált számlát is mindenképp küldd vissza, ez a visszavétel feltétele.
 • Üzletünkben személyesen átvett termékekre is él a visszavásárlási garanciánk, viszont, ha a terméknek nincs esetleg valamilyen gyártásból adódó hibája, akkor csak abban az esetben, ha az nem lett használva.
    
    * Felbontott, aromákat, faszeneket, szipkákat, stb. higiéniai okokból, nem áll módunkban visszavenni.

Aki ezzel a lehetőséggel él, annak minden adatát rögzítjük, és a visszaélések elkerülése érdekében több csomagot nem szállítunk neki!

 

Házhozszállítási határidő garancia

 • Magyarország területén belül a szállítási idő garantáltan 1 munkanap, amennyiben rendelésedet a 0. munkanapon 16 óráig leadod. A rendelés napja a 0. napnak számít, hétvégi vagy munkaszüneti napon leadott rendelés esetén ez Hétfő, vagy a következő munkanap!
 • Garantáljuk hogyha a csomagodat időben megrendeled, és mi már nem tudjuk aznap átadni a futárszolgálatnak, a késedelem viszonzása kép, ajándékot küldünk a csomagba.
 • A hétvégén beérkező rendelések miatt Hétfőn, csak a 12óráig beérkező rendelések kiszállítását tudjuk másnapra, azaz a Keddi napra garantálni!

Termékek sértetlen megérkezésére garancia
 • Minden törékeny alkatrészt, egy speciális, üvegekhez gyártott légpárnás védőfóliával csomagolunk be, így a több éves kiforrott csomagolási technikánknak köszönhetően a sérülékeny alkatrészek teljes biztonsággal utazhatnak hozzád.
 • A csomagok házhozszállítását egy elismert futár cégre bízzuk, (DPD) amely  megbízható, magas színvonalú, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt, szerte Európában.
 • Minden egyes csomagot különös figyelemmel, törékenyként kezelnek, az átadástól, a kézbesítésig, így a sérülések előfordulása minimális.
 • Ha a csomagodat véletlen mégis sérülten, a vízipipa üvegét esetleg törötten kapnád meg, azt rögtön jelezd felénk. Egy fényképet fogunk kérni a sérült alkatrészről, amit e-mailben kell elküldened számunkra. Ahogy a képet megkaptuk, lehetőség szerint már a következő munkanapra megküldünk a sérült alkatrész helyett egy újat, természetesen díjmentesen!

 

A president vizipipa ajánlásával
Bal hasáb