Termékek Menü
0

82cm-es pipák

FONTOS INFORMÁCIÓK A TOP MARK PiPÁKRÓL!
 
A Top Mark egy hagyományos olcsóbb árkategóriát képviselő egyiptomi vízipipa, melynek nagy előnye ,hogy gyárilag mosható a csöve! Ha jártál már Egyiptomban ismerheted, hogy az ottani kultúra merőben más mint az európai, melynek lenyomatai meglátszódnak az onnan érkező termékek minőségében. A Top Mark egy nagyon jól használható, megfelelő anyagminőséggel és anyag vastagsággal rendelkező vizipipa, de nem annyira precíz a megmunkálása, mint pl. egy Német Aladin, Dud, vagy Boost vizipipának. A belső átmérője elég nagy így könnyen szívható és évek múlva is remek társad lehet. 
 
Kérlek vedd figyelembe, hogy minimális különbségek; szinárnyalatban, formában, díszítésben, illetve megmunkálási szépséghibák; repedések, karcok, légbuborékok ezen tradiciónális vizipipákon előfordulhatnak. Ezek a használatot semmiben nem befolyásolják, erre hivatkozva reklamációt ezen márka esetében nem tudunk elfogadni. A visszavásárlási garanciánk, csak ettől eltérő okokból érvényesíthető.
 
Ha egy kezdő, jól használható vízipipát szeretnél, nagyon jó ár/érték arányban és a külső nem annyira fontos számodra, akkor a Top Mark remek választás. Ellenben, ha egy esztétikailag is kifogástalan vízipipára vágysz, vagy ajándékba keresel pipát, akkor megfontolandó, hogy egy valamivel drágább Európai gyártó modelljét válaszd.
 
Rendezés:
Termékek szűrése
Ár
Szin
Kivezetések
Csövek száma
Szelepes-e?
Anyaga
Üveg csatlakozás
Állapot
Származási hely
Dohánytartó típusa
Gyári cső/csövek tipusa
Gyári cső/csövek hossza
A president vizipipa ajánlásával
Bal hasáb