Termékek Menü
0
Kategóriák
Te itt jársz: > >

Üzletünk

Üzletünk 2017 Július 3.-ától Új helyre költözik! Bővebb információkat ide kattintva tudhatsz meg.

Üzletünk költözése miatt Június 26-tól Július 1-ig üzletünk ZÁRVA lesz, Július 3-tól pedig már az új helyünkön a Westend mellett a Kresz Géza utca 34.-ben várunk majd, a megszokott nyitva tartásunkkal! (H-P 10-20 ; Sz 10-15) A Június 23.-án Pénteken 16:00 után leadott webáruházas megrendelések feldolgozása is szünetelni fog, azok kiszállítása Július 3.-át követően fog megtörténni! Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük! Várunk majd Új, nagyobb üzletünkben!

Magyarország legnagyobb kifejezetten csak vízipipákkal és azok kiegészítőivel foglalkozó üzletünket jelenleg még Budapesten a XI. kerület Fehérvári út 63-65. szám alatt találhatod, pár percre a Móricz Zsigmond körtértől, szomszédságunkban egy Nemzeti dohánybolt is található, ennek köszönhetően nálunk egyedülálló, óriási vizipipa dohány kínálatot is találsz! Az összes webáruházban szereplő termék ki van állítva, azokat megtekintheted és azonnal meg is vásárolhatod. 

Nyitvatartásunk

  • Hétfőtől - Péntekig 10:00-20:00 között,
  • Szombaton 10:00-15:00 között,
  • Vasárnap ZÁRVA tartunk!

Tömegközlekedéssel remekül elérhető

Üzletünkhöz a Budai fonódó villamos hálózatnak köszönhetően bárhonnan könnyedén eljuthatsz, mivel több villamos vonalnak is a Hauszmann Alajos utca nevű megállója közvetlenül a bolt előtt található.

17  41  47  47B  48  56

Valamint az 1-es 61-es villamos, a 103-as 114-es 214-es autóbusz és a 4 -es metró megállójától is csak pár perc gyalog.

Autóval, motorral közlekedőknek

A városból kifelé a Petőfi híd irányából az Október 23. utcán az Allé bevásárlóközpont előtt kell balra kanyarodni a Fehérvári útra, innen kb. 800 méterre jobb oldalt lesz az üzletünk közvetlenül a Bártfai/Hauszmann Alajos kereszteződésbe. Autóval érkezőknek jó hír, hogy a bolt előtt a parkolás INGYENES és mindig van szabad hely!

 

 

 

 

 

Útvonal tervezéshez, kattints a térképre!

 

Bal hasáb