Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Korona vízipipa Cylinder ¤ LED

Ár:
23.500 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 13.600 Ft
Ekkorra Nálad lehet: 2024. július 17.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.488 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
A cső színe eltérhet a képen láthatótól!
Vásárlóink értékelése: 4 / 5 csillag! (3)
Színquestion_mark
átlátszó
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A cső színe eltérhet a képen láthatótól!
Szívócsövek számaquestion_mark 1db gyárilag
Állapotquestion_mark Új

Vélemények

4.33
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2022. 01. 20.
Bolt, szállítás:
A vásárlás menete nagyon egyszerű, átlátható, a szűrési lehetőségek szintén hozzáértő emberek munkáját dícsérik. A bolt, mint mindig igen pontos és gyors. A visszajelzések egyértelműek, sosem kaptam mást, mint amit rendeltem. A szállítás is öt pont, ehhez az kell, hogy maximális gyorsasággal össze legyen készítve a portéka és az a futárnak átadva!

Csomagolás:
Kissé a varázslók bűvészdobozára emlékeztet a hordtáska, de azért jópofa. A belső, profi kivitelezés. Törésgátló műanyag habba ágyazva az alkatrészek, bár igencsak sledrihány módon, nem minden rész volt belenyomva a habba. Termékleírást vagy bármilyen írásos dokumentációt azonban hiába kerestem.

Termék:
A test egy igen masszív, 5mm-es egybeöntött üveg tartály, rajta a korona logo. A tető egy igen masszív, rozsdamentes acél, tetején az odhatatlan szelep, a csőcsatlakozó és természetesen a kerámia fogadó.
A perem alatt szilikon tömítőgyűrű biztosítja a szivárgásmentes csatlakozást. A felső szívócső csatlakozás az adott kissé merev műanyag mosható csővel nem a legjobb párosítás, hiszen a csőnek nagyobb ívben kell meghajolnia, hacsak nem a földre helyezzük a pipát. A cső lehetne egy lépéssel igényesebb is, így az összkép kissé csehszlovák. A tartály alsó kiképzése egy kerek led-lámának ad helyet, amit távirányítóval működtethetünk tetszés szerint, így növelve a szeánsz hangulatát.
Tartozékként KÉT alsó lyukas hőállő üvegű dohánytartót kapunk, (természetesen a megszokott logóval), amihez szintén hőálló üveg széntartók járnak. Itt megállnék kicsit. A dohánytartót (kerámia :-)) és a széntartót a gyártók elkapkodták, úgy érzem. A dohánytartó több sebből vérzik. A felfelé szélesedő, alul lyukas, felespohárra emlékeztető dohánytartó túl mély. (alul 40mm, felül 53mm, 40mm!! magas) Próbáltam ásványi kővel, az EGY darab kókusz brikett, ami ráfér a széntartó konzolra, csak a tetejét melegíti át a tufának az alsó réteg vídáman eregeti, csepegteti a kerámia nyakrészébe az ízesítő aromát. Pasztát, gélt alsó lyukas kerámiába nem okos tenni, így dohánnyal próbáltam, de az eredmény ugyanaz. Fél óra múlva a felső öt miliméteres réteg már ég, de a hő a viszonylag nagy tömeg (40 mm-tkellene a hőnek átjárnia) miatt pang. Ha kevesebb anyagot teszek bele, a hő nem elégséges a gőz/füstképzéshez. Sajnos így nem tudtam használi rendeltetésszerűen. Talán egy belső magasítás segítene a dolgon, de egy másik kerámiát használva is elképzelhező egy nyugodt pipázgatás. Aromafogó (melaszfogó) mindenképpen ajánlott, ha valaki az eredeti dohánytartót kívánja használni.
Összességében egy kissé elkapkodott konstrukcióról beszélhetünk, de pici kreativitással kiküszöbölhető a fenn említett probléma.
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 24.
Olyan pipát kerestünk, ami kicsit különlegesebb az átlagnál. Mindennek megfelel! :) A hozzáadott csövet a jövőben majd cserélni fogjuk, az nem a legjobb minőségű.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 17.
Jó kis pipa, a doboza pofás.