Termékek Menü

Áprilisi akció

Akció részletei:

Amennyiben webáruházunkban 2018.04.01.0:00 és 2018.04.30. 23:59 között bármilyen vízipipát rendelsz, hőtartó sapkát adunk ajándékba! Feltétele, hogy a megrendelés folyamán a kosárnál kiválaszd az ajándékok közül valamelyik méretű hőtartó sapkát. Üzletünkben akkor érvényes az akció, ha előzetesen a webáruházban leadott rendelést személyesen veszed át.

Általánosságban elmondható, hogy a kisebb 50cm alatti pipákhoz a közepes méretű sapka való, míg a nagyobb 50cm fölötti pipákhoz a nagy méretű sapka passzol. Ha szélesebb, magasabb kerámiát használsz majd a pipához, akkor inkább a nagyobbat érdemes választani. Ha nem vagy biztos benne, melyik a kiválasztott vizipipához megfelelő, keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Mire is jó a hőtartó sapka?

Itt a jó idő és végre tudunk a szabadba is pipázni, viszont egy kisebb szellő könnyen az ölünkbe lökheti az izzó szenet, valamint az hamarabb le is ég. De nem csak szabadba hasznos a hőtartó sapka használata, ugyanis begyújtáskor felhelyezve, felerősítve a szén erejét előbb kezd el füstölni a pipánk, valamint amikor a szén már a végét járja, akkor tovább kaphatunk még megfelelő erősségű hőt a pipázáshoz.

 

Bal hasáb