Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Hordozható Vízipipa

Ár:
12.500 Ft
Gyújts egy pipát akár a dugóban ülve, vagy egy séta közben anélkül, hogy félned kellene, hogy a forró szén kiéget valamit. Ötletes konstukció azoknak, akik nem helyhezkötötten szeretnének vízipipázni. A termék teljes értékű pipás élményt nyújt!
Vásárlóink értékelése: 5 / 5 csillag! (3)
JELENLEG NEM KAPHATÓ!
Utoljára készleten:
2023-01-24

Leírás és Paraméterek

A pipa testét, egy ovális henger alakú viztartály alkotja, melybe menetesen csavarható bele, a kerámia. A kerámia, egy 3az1-ben kerámia, tehát tartalmaz egy széntartó konzolt, illetve egy zárható sapkát, mely meggátolja ,hogy a szén elmozdulhasson a helyéről. A viztartály oldalára csatlakozik a cső, mely nyílás a bedugaszolható, így vizzel teli állapotban is hordozható. Első osztályú kivitel, ötletes megoldások, és jó szígetelés jellemzi. A President Vizipipa csapatának ajánlásával!

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2013. 11. 06.
Autó vezetésnél (több száz kilométereket is megyek néha) nagyon jó!
Mondjuk szerintem nem hejetesíti a hagyományos pipát, nem ugyan az az érzés!
A pipának van egy fillingje! De amikor rákap az ember, a pipára, akkor már nem ok a cigi! A papír ize már gáz!!! Akkor ez egy tuti kompromiszum! Mobil de pipa!
| 5 / 5 csillag!
2011. 12. 13.
Tényleg nagy segítség utazásnál, nem igényel nagy helyet, biztonságos a használata, tetszetős a kinézete.
| 5 / 5 csillag!
2010. 10. 05.
Ez egy nagyon praktikus és biztonságos Vízipipa. Nem csak az jó benne hogy hordozható és akár egy séta közben a parkban vagy este hazafelé a vonattól vagy a busztól rágyújthatsz és élvezheted a vízipipát emellett még a hagyományos vízipipát is helyettesíti. Nem kell attól félni, hogy véletlen el dől a pipa és szén kiégeti a szőnyeget vagy a kanapét. Hogy összetörik az üveg netán a szigetelések nem zárnak, jól mert hordozhatósága miatt nagyon jól szigetel és igen masszív. Csak javasolni tudunk mindenkinek sokkal praktikusabb és masszívabb, mint a hagyományos vízipipák.