Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Vizipipa ¤ Kaszás ¤ 40cm ¤ 2 személyes ¤ Piros

Ár:
9.990 Ft
Igazi különlegesség, ilyen nincs mindenkinek! ;) Kétszemélyes szelepes, a víztartály alulról csvarható be. Kíváló dísz, melyre mindenki irigykedve tekint, de az igazi örömöt az okozza majd ha begyújtod!
Vásárlóink értékelése: 4 / 5 csillag! (4)
JELENLEG NEM KAPHATÓ!
Utoljára készleten:
2023-01-24

Leírás és Paraméterek

Igazi különlegesség, ilyen nincs mindenkinek! ;) Kétszemélyes szelepes, a víztartály alulról csvarható be. Kíváló dísz, melyre mindenki irigykedve tekint, de az igazi örömöt az okozza majd ha begyújtod!

Vélemények

4.00
4 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2014. 01. 16.
Nagyon szép de kicsit, ilyen árba meg már jóval nagyobbat és komolyabbat lehet kapni..
| 5 / 5 csillag!
2013. 12. 27.
Ugyan az a véleményem róla mint a Barbi Boszi pipáról, csak ezt a fiamnak vettük karira.
Tökéletes ajándék volt.
Igaz nem Kalózost hanem végül "Halálost" kaptunk de ennek kifejezetten örültünk!
Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 26.
A pipa nagyon tetszik, bár a dísz rajta lehetne műanyag a gipsz helyett. Így tisztításnál nem lenne vele annyi macera. A kerámia is pöpec, de ha egyedül is akarod használni, kell egy kissebb kerámia mert behorpad a fejed! 2 személynek 2 óráig kitart. Mondjuk ha nem tömöd meg annyira akkor még jó lehet, de kissebb szenet tegyél rá! És az alufólia gyűrűt ne hagyd le a kerámiáról mert akkor a szén megégeti a dohányt. Egy tisztítókefe készlet sem árt a pucoláshoz, hiába mondják hogy elég ha vízzel kimosod (modjuk én másnap mosom el mindíg mert 1-2-10 sör után nincs kedvemegyensújomtürelmem a pucoláshoz). Röviden: meg vagyok elégedve a pipával.
| 0 / 5 csillag!
2010. 08. 20.
A pipa nagyon király csak az a baj hogy az ára nem annyira...
A szívócsövek is elég hosszúak, a kerámiát viszont egy picit szélesnek találom.
A kerámia ha nem elég mély és jól megtömöd előfordulhat hogy megég a dohány...
Végezetül egy tömési módszr.... Tömd meg a kerámiádat úgy hogy ha vízszintben nézed ne legyen púpos.... tegyél rá 2 rétegű fóliát és szúrj rá elvétve jukakat
SOKAT....aztán csinálj egy fóliagyűrűt a sugara a illeszkedjen a kerámiádhoz de nem árt ha akkorára csinálod mint a szénnek az alja... ha ez a gyürü megvan ráteszed és teszel a gyűrűre még egy réteg alufóliát és azon is célszerű SOK jukat csinálni....még a gyűrű köré is.... Végezetül jöhet a szén....

Kellemes pipázást...